HIZLI MENÜ

Atiker destek
KMÜ’de ‘Altın Bilezik’ Projesi Tanıtıldı
Atiker Akademinin tanıtım toplantısı Karaman’ da yoğun ilgi gördü.

Haber Tarihi:02 Nisan 2015 Perşembe 00:00
 

Atiker Akademinin tanıtım toplantısı Karaman’ da yoğun ilgi gördü.

 

Atiker Akademi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin konferans salonunda geçekleştirilen toplantı ile KMÜ öğrencileriyle buluştu.

 

Altın bilezik projesi kapsamında geçtiğimiz haftalarda Selçuk Üniversitesi’nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısının ikincisi Karaman’da gerçekleştirildi. Sosyal sorumluluğun gereği olarak gençliğe yatırımı ilke edinen Akademi’nin, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesin ’de gerçekleştirdiği “Altın Bilezik Projesi” tanıtım toplantısı öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

 

 Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu ve Gençlik İnisiyatifi Topluluğu ile birlikte organize edilen etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik İnisiyatifi Topluluğu Başkanı Fatih İlhan sözlerine Çağlayan adliyesinde şehit edilen Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Selim Kirazı anarak başladı. Başkan İlhan öğrenci topluluklarının faaliyetlerinden bahsederek kürsüyü Atiker Akademi yetkililerine bıraktı.

 

Açılış konuşmasının ardından sırasıyla Atiker Yazılım Satış Pazarlama Yöneticisi Burak Derin ekonomi ve iş dünyası konusunda, Bayi Kanal Yöneticisi Sertaç Papan Atiker Şirketler Grubu ve Şirket Akademisi konusunda konuşma gerçekleştirdiler.

 

Atiker Akademi ve Altın bilezik projesi hakkında sunumu Kurumsal proje uzmanı Alper Abalı ve Sistem Analisti Hülya Koçyiğit gerçekleştirdi. Birlikte interaktif bir sunum gerçekleştiren ikili, öğrencilerden gelen kariyer ve iş hayatı ile ilgili soruları yanıtladılar. Ayrıca, sunum esnasında Akademi’nin Konya Teknokent ofisinde üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen “MS SQL Raporlama Eğitimine” video konferans yöntemi ile bağlanılarak etkinlikler hakkında bilgi paylaşımında bulunulması da her iki taraftaki katılımcılar için bir sürpriz oldu.

 

Altın bilezik projesi kapsamında KMÜ’ nde gerçekleştirilecek İş yazılımları eğitimine çok sayıda ön kayıt alınması gözlerden kaçmadı.

 

Etkinliğe katılan ve etkinlik sonrasında bir dizi ziyaret gerçekleştiren Atiker Yazılım Genel Müdürü Özhan Sezgin yapmış olduğu açıklamada “Bizlere böyle dinamik bir gençlikle buluşma imkânı sunan öğrenci topluluklarına ve KMÜ’ de bizleri misafir eden kıymetli yöneticilere şükranlarımı sunuyorum. Öğrenci arkadaşlara yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

 

Atiker Akademi ile ilgili soruları da yanıtlayan Sayın Sezgin sözlerini “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nin kıymetli Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen beyi ziyaret ederek Akademi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerin eğitimi noktasında üzerimize düşen ne varsa gerçekleştireceğimizi bildirdikten sonra ilgili ev sahipliğinden dolayı minnettarlığımızı dile getirdik” diye sonlandırdı.

OMA ÖMER ATİKER HOLDİNG
Sizi Arayalım
yukari