HIZLI MENÜ

Atiker destek
Altın Bilezik Liselerde
Atiker Yazılım eğitmenleri Altın Bilezik projesi kapsamında lise etkinliklerine başladı.

Haber Tarihi:23 Nisan 2015 Perşembe 00:00
 

Altın Bilezik projesi kapsamında üniversitelerde çeşitli programlar gerçekleştirilen Atiker Akademi, proje kapsamında lise etkinliklerine başladı.

 

Akademi ilk lise etkinliğini Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdi. Saat 16.00’da okulun konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Okul Müdürü Ahmet Düzyol, okul yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Tanıtıp toplantısı niteliğinde gerçekleştirilen sunumu Atiker Yazılım bünyesinde görev yapan Merve Portakal ve Serhat Kaan Ünal ikilisi gerçekleştirdi. Gösterilen yoğun ilgi karşısında Kurumsal Proje Uzmanı Serhat Kağan Ünal etkinliğin açılışında, “Bu hoş misafirperverliğinizden ötürü başta okul müdürü Sayın Ahmet Düzyol bey olmak üzere tüm yöneticilere ve kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

 

Eğlenceli ve interaktif gerçekleştirilen sunumun ardından da öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı. Meslek tercihleri ile ilgili gelen sorular karşısında üniversite öğrenciliği boyunca gönüllü eğitmenlik yaptığını anlatan Yazılım Uzmanı Merve Portakal, “ Mesleki tercihlerimizi çok iyi yapmamız gerekiyor. Ben çocukken hep öğretmen olmak istemiştim, ama nasıl olduysa üniversiteye giriş sınavından sonra Bilgisayar Mühendisliğini tercih ettim. Öğretmenlik hep içimde bir ukde olarak kaldı. Bu yüzden üniversite eğitimim boyunca gönüllü eğitmenlik yaptım. Şimdi Akademi sayesinde sizlerin karşısında olmaktan ne kadar mutluyum bilemezsiniz” dedi

 

Altın Bilezik projesi kapsamında ücretsiz verilecek İş yazılımları eğitimine çok sayıda kayıt gerçekleştiğini ve 27 Nisan tarihinde burada eğitimlerin başlayacağını bildiren Akademi yetkilileri, önümüzdeki günlerde proje kapsamında Konya’da birçok lisede etkinliklerin devam edeceğini söylediler.

OMA ÖMER ATİKER HOLDİNG
Sizi Arayalım
yukari