HIZLI MENÜ

Atiker destek
Selçuk Üniversitesinde “Başarının Sırrı Kendini Yönetmek” Eğitimi
Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt Salonunda saat 13.00 de ;Başarının Sırrı Kendini Yönetmek Konulu Eğitim gerçekleştirildi.

Haber Tarihi:20 Mayıs 2015 Çarşamba 00:00
 

Selçuk Üniversitesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt Salonunda saat 13.00 de “Başarının Sırrı – Kendini Yönetmek” Konulu Eğitim gerçekleştirildi.

 

Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu, Hitabet Sanatçıları Topluluğu ve Ekonomi Topluluğu birlikteliğiyle gerçekleştirilen programa çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Atiker Akademi’nin finaller öncesi gerçekleştirdiği son büyük etkinliğin açılış konuşmasını İş Geliştirme Müdürü Mehmet UĞUR yaptı. Konuşmasında Atiker şirketler grubunun geleceğe yatırım amacıyla hayata geçirdiği Atiker akademinin amacının; eğitim, gelişim ve istihdam konularında çalışmalar yaparak grubun ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesine katkı sağlamak olduğunu belirtti. Gelişmiş ülkelerde sanayi ve üniversiteler işbirliği içindeler. Uğur, “Öğrenciliği deneyimlemiş biri olarak, öğrencilerin ve eğitim kurumlarının sanayi kuruluşlarıyla işbirliği yapmak istediğini biliyorum. Ancak sanayi kuruluşları bu isteğe eşdeğer bir karşılık vermiyor veya veremiyor. Atiker şirketler grubu olarak, bu talebe en güçlü desteği vermek arzusunda ve azmindeyiz” şeklinde konuşmasına son verdi.

 

Etkinlik Sistem Analisti Hülya Koçyiğit ve Kurumsal Proje Uzmanı Alper Abalı’nın birlikte gerçekleştirdiği sunumla devam etti. Konya’nın ilk Şirket Akademisi olarak kurulan Atiker Akademi’nin kuruluşundan, bu yılki faaliyetlerinden ve önümüzdeki yıl için planlanan etkinliklerden bahsettiler. İkilinin sunumun ardından yıl boyunca Akademi etkinliklerinde emeği geçenlere madalyaları ve Altın Bilezik Projesi kapsamında Selçuk Üniversitesi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde gerçekleştirilen İş yazılımları eğitimlerinde başarılı olan öğrencilere sertifikaları taktim edildi.

 

Başarı için hayal kurun ve çok çalışın

 

Plaket takdimi sonrası kürsüye gelen İş geliştirme ve Francise Uzmanı Ferhat AKPINAR “Başarının Sırrı – Kendini Yönetmek” konulu konferansı gerçekleştirdi. Ferhat AKPINAR konuşmasında  “Başarılı insanların en önemli ortak özelliklerin çok büyük hedeflerinin olduğudur ve bu hedeflere ulaşma noktasında hiçbir taviz vermeden disiplinli bir şekilde sürekli çalıştıklarıdır. Ayrıca başarılı insanların yüksek bir özgüvene sahip olduğu belirlenmiştir. Bir başka ifade ile başarılı insanlar kendilerine değer verir ve güvenirler.” Dedi ve başarı, vizyon, misyon, farkındalık ve motivasyon konularında tarihe mal olmuş şahsiyetlerin yaşam öykülerinden yer vererek öğrencilere hayatlarında çok önemli yer tutabilecek bilgiler sundu. Akpınar son olarak, Başarının sırrı aslında sizsiniz. Büyük hedefler belirleyin ve bu hedeflere adım adım yaklaşmanın hazzını yaşayın. Daha önce birçoklarının yaptığından çok daha iyi yapabilmenizin önünde hiçbir engel yok. ” diyerek konuşmasını sonlandırdı

 

Konferansın ardından AKPINAR’a, Atiker Yazılım Genel Müdürü Halil Özhan SEZGİN tarafından teşekkür plaketi verildi.

 

Program boyunca Facebook üzerinden gerçekleştirilen kampanyada “Başarının Sırrı nedir? ” sorusuna cevap arandı. Yapılan Değerlendirme sonrasında Hasret GÜCÜYETER isimli öğrenci, "Başarının sırrı; yaptığın ya da yapacağın her neyse dünyada onu en iyi yapan insan olma ümidi taşımaktır. " paylaşımıyla sürpriz hediyeyi almaya hak kazandı. Program, Proje ve Destek Grup Müdürü İsmail Hakkı UYGUN tarafından Hasret hanıma hediyesinin takdimiyle son buldu.

 

Etkinliğin katılım sertifikaları Halil Özhan SEZGİN ve Ferhat AKPINAR tarafından imzalanarak stant başında öğrencilere dağıtıldı. Öğrencilerden gelen sorular karşısında iş dünyası ve kariyer noktasında geleceğe ışık tutan açıklamalarda bulundular.

OMA ÖMER ATİKER HOLDİNG
Sizi Arayalım
yukari